Bedankt
Voor het aanmelden voor jouw gratis stappenplan
(Binnen een uur in je e-mail)
Wij willen dat je verkoopt!
Wij als BeatsMarkt zijn ontwikkeld door en voor producers. Wij bieden een platform voor jou om zo veel mogelijk beats te verkopen. Zoals ook vermeld in het stappenplan moet er voor rappers een manier zijn om jou beats te kunnen horen en kopen. Wij brengen dit samen!
Ons doel is om de muziek in de Benelux net zo verbonden te krijgen als in Amerika. Wij als BeatsMarkt bieden jou een enorme kans hiermee. Door je aan te melden bij BeatsMarkt kan je dagelijks worden gezien door duizenden rappers die op zoek zijn naar een beat. Dit is natuurlijk een ongeëvenaard voordeel tegenover andere beatmakers. Instagram, YouTube en alle andere platforms staan natuurlijk al helemaal vol. Wij als BeatsMarkt

alle betalingmethodes

Er kan bij ons, als enige beat verkoopplatform betaald worden met iDeal, BanContact en PayPal.

Niet goed geld terug

Als je binnen 14 dagen aangeeft dat jij je abonnement wilt stopzetten krijg je 100% van je geld terug.

interactieve audioplayer

Een audioplayer waarbij rappers de beats kunnen kopen, toevoegen aan hun verlanglijst, of verder kunnen kijken op jouw pagina.

extra traffic

De website word dagelijks bezocht door duizenden rappers die beats zoeken - misschien wel die van jou!

BASIS ABONNEMENT

BASIS ABONNEMENT

Meest populair

€40

Per jaar

PREMIUM ABONNEMENT

Meest populair

€70

Per jaar

VOLLEDIG ABONNEMENT

Meest populair

€85

Per jaar

Veel gestelde vragen

Beatsmarkt is het grootste beat verkooppplatform van de Benelux. Wij bieden de ruimte voor opkomende en gevestigde beatmakers om hun producten aan te bieden op onze website en van hun hobby hun werk te maken! Je kan ons zien als een soort bol.com voor muziek!

BeatsMarkt is 81% goedkoper dan BeatStars, maar 60 euro per jaar. 

Hier is bewust voor gekozen. De site is nieuw, en er zijn nog veel features die wij willen toevoegen. Omdat wij later nog andere abonnementen willen aanbieden met deze extra features, hebben wij besloten om het nu bij 1 abonnement te laten. Als er meer features beschikbaar worden zal het voor iedereen mogelijk zijn om een verbeterd abonnement te nemen.

De bedenker van de website, Johnny Gruter, verkocht zelf ook beats. Hij merkte zelf hoe moeilijk het was om een goede beat verkoopwebsite op te zetten – Voor iDeal betaling moet je Mollie Payments hebben, voor Mollie Payments een zakelijke rekening, voor een zakelijke rekening een Kvk Nummer, en daar moet je bijna altijd 18 voor zijn -, en besloot hij om anderen te helpen in zijn situatie toen. Vanwege de snelle set-up van je account, het makkelijk aanbieden en verkopen van beats is Johnny heel blij dat al veel mensen deze kans hebben genomen.

Wij gebruiken dit geld exclusief om promoties te kopen, de site te verbeteren en advertenties te runnen. Er wordt geen geld van BeatsMarkt gebruikt voor privédoeleinden. Wij zijn geen non-profit organisatie, maar wij vinden het heel belangrijk om de Nederlandse community te laten groeien en vooruitstrevend te zijn hierin. Om BeatsMarkt en onze producers zo snel mogelijk te laten groeien is dit noodzakelijk.

Jazeker. Als je binnen 14 dagen van het abonnement aangeeft te willen annuleren krijg je 100% van je aankoopbedrag terug. 

Onze verkopers vinden

"De beste plek om beats te kopen en te verkopen in de Benelux. Omdat het zo locatiegericht is alles goed afgestemd op de doelgroep. Je kunt als enige website met iDeal betalen en Nederlandse Type beats plaatsen."
Mattbeats
"Ik heb ook andere beatselling platforms gebruikt, maar vind deze veel chiller."
Chasethebreadman
"Goede community en beste site die er is als je Nederlandse Type Beats verkoopt."
madeinchina beats, madeinchina logo,
madeinchinabeats
"Ik maak en verkoop al sinds de soundclick-tijden, maar zie hier echt potentie in."
eltrappobeats
Developer